Detox Autumn Pack

€45,00 €67,50
Prijs in spaarpunten: 3000
Model: 02144
Spaarpunten: 750
Beschikbaarheid: Op voorraad
Het Detox Autumn Pack heeft vooral te maken met het zuiveren van uw lichaam. De Detox Thee 'morning' & 'evening' zullen er voor zorgen dat uw lichaam en daarmee vooral uw darmen gezuiverd worden. Curcuma, de superfood van 2018 heeft op haar eigen manier een reinigende werking voor het hele lichaam. Met deze combinatie bent u dus verzekerd van een volledig Detox menu. . 

Voordelen Detox Thee 'Morning' en Detox 'Evening':
✔ Zuivert en reinigt uw lichaam.
✔ Stimuleert het afslankproces.
✔ Geeft energie en zorgt voor gezonde focus.
✔ Remt het gevoel naar honger en zoetigheden.

Bereiding:
1. Neem een  theeglas of mok en voeg hier ongeveer 80ml heet (90-100graden) water toe. Laat het zakje 1 a 2 minuten trekken afhankelijk van hoe sterk u de thee wenst te drinken.
2. Voeg geen suiker toe. Zoetjes zijn wel toegestaan.

Voorwaarden:
- 14 theezakjes per verpakking. Goed voor 14 dagen detox
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.
- Verzekerde verzending met handtekening.

Verpakking: 
Inhoud: 14 teabags
Goed voor 14 dagen detox

Kwaliteit:
Jaarlijks reizen onze inkopers naar diverse landen om de beste producten die de thee bevat te selecteren en in te kopen. 
Buiten het selecteren en inkopen bestaan deze reizen ook om productervaringen op te doen en de langdurige relatie met verkopers op peil te houden. Alleen zo kunnen wij continue de kwaliteit van onze Detox Thee garanderen. Vanuit 6 verschillende landen worden ingrediënten als Gember en Goji Bessen verzonden naar Nederland. In Nederland worden ze verwerkt in het theezakje en de verpakking zoals u ze zult ontvangen. Al deze stappen worden onder HACCP normen uitgevoerd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Gerelateerde producten